Niets is zo lekker dan op zondagmiddag erop uit te gaan voor een mooie wandeling.

Vorige week liep ik samen met Deb de Demmerikroute, een prachtige wandeling door een voor mij nog onbekende polder. Deze wandeling is beschreven in het boekje ‘Benen door de Ronde Venen’.  Wandelingen in de achtertuin van Mijdrecht en omgeving. Voor vandaag koos ik opnieuw een wandeling uit dit boekje en wel de Bijleveldroute. Het boekje belooft een route voor rustzoekers en liefhebbers van weidevogels en kleurrijke planten in het veenweidegebied. De wandeling loopt dwars door het ‘Galgenland’ langs de Bijleveld en kent halverwege een oversteek met een trekpontje over de Veldwetering. Het was echt Hollands weer: zon, wolken en regen. Op en top genieten dus !

Hier de link naar de wandelroute.

Bijleveldroute, zondag 30 augustus 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *