Zaterdag 5 september stond onze uitgestelde daghike in Denekamp op het programma.

Tussen 10.00 en 10.30 uur was het verzamelen bij Fletcher Hotel Restaurant Dinkeloord in Beuningen. Een ideale plek als start- en eindpunt van onze daghike. Het was leuk om elkaar weer te ontmoeten en kennis te maken met de nieuwe deelnemers. Na een lekker bakje koffie vertrokken we om 11.00 uur voor onze wandeling van 18,1 kilometer. 

We lopen voor een deel langs het mooie riviertje de Dinkel en maken een grote ronde om het dorp Denekamp heen. De route is gevarieerd: door een bebost gebied, over het landgoed Singrave en langs het Almelo Nordhorn kanaal. De gesprekken zijn goed en ondertussen genieten we van het mooie Twentse landschap. Op een enkele spetter na, blijft het droog en laat de zon zich regelmatig zien. Ideaal wandelweer dus. 

Bij terugkomst strijken we neer op het terras en genieten van een welverdiend drankje. Na een heerlijke maaltijd en een hartelijk afscheid ging iedereen weer huiswaarts.

Tot de volgende hike!

De link naar de wandeling is hier te vinden.

Daghike Denekamp, zaterdag 5 september 2020
Tagged on:                 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *