Vandaag trokken Deb en ik erop uit voor een klompenpad wandeling in Amerongen. Eenmaal gearriveerd op parkeerplaats Burgwal besloten we rechtsomkeert te maken. Wat een drukte…… was het vandaag nationale wandeldag ofzo? Ook veel andere parkeerplekken aan de rand van het bos stonden vol. Misschien wel logisch ook want het was geweldig (wandel)weer en ja, wat kan je in een lockdown nog anders doen dan wandelen….?

We besloten een rustiger stuk bos op te zoeken en reden terug richting Maarn. Auto geparkeerd op een lege parkeerplaats, Sportstracker aan en lopen maar. Al snel kwamen we ook hier veel wandelaars tegen dus echt rustig was het niet. Toch was het weer genieten. Het bos was betoverend mooi, de lichte vorst, het zonlicht, de prachtig mooie groene kleuren. Fantastisch !

Hierbij de link naar route opgenomen met Sportstracker.

Hierbij de link naar route opgenomen met Sportstracker.

Bossen bij Maarn en Doorn, zaterdag 9 januari 2021
Tagged on:                     

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.