Na gisteren enkele streekjes op het ijs te hebben gezet, kies ik vandaag voor een bezigheid die me toch wat beter ligt. Een wandeling vanuit huis door het grotendeels nog witte landschap van de omgeving Mijdrecht.

Wat is het toch prachtig winterweer. Echt een cadeautje voor alle sneeuw- en schaatsliefhebbers in deze sombere tijden van corona. Even de ellende vergeten en genieten van de outdoors. En dat werd volop gedaan. Schaatsen op de Kerkvaart en op de Kromme Mijdrecht, huisgemaakte koek en zopie, muziek en veel gezelligheid. 

Vanuit Mijdrecht liep ik langs de Kerkvaart over de Schatterkerkerweg naar Den Hoef, vervolgens rechtsaf langs de Kromme Mijdrecht om via de Pondkoekerssluis en de A.C. Verhoefweg weer richting Mijdrecht te gaan. 

Hier de link naar de route via Sportstracker.

Rondje Mijdrecht-De Hoef, zondag 14 februari 2021
Tagged on:                 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.