Beste wandelvrienden,

in december vorig jaar schreven we jullie over ons voornemen om eind februari een meerdaagse hike te houden. Wat had het inderdaad mooi geweest als dit mogelijk zou zijn. Echter de covid maatregelen laten het nog niet toe om op een veilige en gezellige manier er een weekend op uit te trekken. Helaas.

Als Hiker Online kunnen we niets anders doen dan wachten tot de maatregelen versoepeld of opgeheven worden. Intussentijd verzamelen we ideeën. Ideeën voor dag- en meerdaagse hikes zodat we snel iets kunnen plannen zodra het weer kan. Er valt nog heel veel te ontdekken in Nederland, België en Duitsland. Misschien ken jij wel mooie wandelomgevingen, prachtige hikes of heb je plekken die nog op jouw persoonlijke bucketlist staan? Laat het ons weten. Dit geldt ook voor geschikte accommodaties om met een groep hikers een weekend te verblijven. Ook die tips zijn welkom.

Voor dit moment wensen we jullie het allerbeste toe. Blijf gezond en blijf vooral veel wandelen. Met de sneeuw en het zonnetje is het fantastisch weer om van de ‘outdoors’ te genieten.

Tot hikes !

Team Hiker Online

Update februari 2021
Tagged on:     

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *