Tijd om de batterij op te laden !

Vandaag kiezen we voor de wandeling ‘Rondje Portengen’ die we vonden op de website routesinutrecht.nl. De startplaats is parkeerplaats Park Bosdijk in Nieuwer ter Aa. Het zonnetje schijnt en het is heerlijk wandelen in dit veenweide landschap van de omgeving Portengen: oeroude knotwilgen, visoevers, rietkades, water en mooie recreatieweides. Op en top genieten dus.

Halverwege de route maken we een stop bij Paviljoen Toren De Grote Sniep waar we genieten van een koffie-to-go. Prima zoals ze dat georganiseerd hebben, via de voorkant naar binnen en via de achterkant er weer uit. Volledig corona proof. De koffie gaat er prima in. Voor het Paviljoen is het te hopen dat ze snel weer helemaal open mogen. 

We snijden een klein stukje af om via de Uitweg van Portengen weer terug keren. Dit loopt fijner dan via de Portengse Zuwe. Een hele leuke wandeling die we zeker vaker gaan doen. De wandeling is hier te zien via Sportstracker.

 

Rondje Portengen, zondag 28 februari 2021
Tagged on:             

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.