Vandaag stond de daghike Twiskeroute op het programma. Ons begin- en vertrekpunt is Eetcafé De Driesprong in Landsmeer.

We ontmoeten elkaar bij het eetcafé, 7 enthousiaste mannen die wel zin hadden in deze mooie daghike in Het Twiske. Rond half elf vertrokken we voor de wandeling. Een wandeling van ca. 19 kilometer.

Het zonnetje schijnt volop met hier en daar een wolkje. Perfect wandelweer dus. De route is goed gemarkeerd, we volgen de rode pijlen. Het gedeelte bij de Stooterplas en het gezicht op het veengebied zijn erg fraai. Onderweg gebruiken we de lunch aan een picknicktafel. Zo nu en dan stoppen we voor een fotootje en eten we een ijsje.

Eenmaal terug bij Eetcafé De Driesprong ploffen we neer op het terras, drinken wat en sluiten we deze daghike af met een welverdiend etentje. Het was een zeer geslaagde dag. Het was goed om elkaar weer te zien en te spreken. Op naar de volgende hike op 28 mei a.s. (ochtendhike Katwijk aan Zee).

Daghike Twiskeroute – startpunt Landsmeer, zaterdag 14 mei 2022
Tagged on:                 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *