Foto: EHBO-cursisten en opleiders

Vorig jaar zijn Evert, Aad en Jaco gestart met een EHBO-cursus bij de Koninklijke Nederlandse vereniging EHBO afdeling Uithoorn. Veiligheid staat voorop en daarom vinden we het bij Hiker Online belangrijk dat we als organisatoren en gidsen tijdens onze hikes eerste hulp kunnen verlenen mocht dat nodig zijn.

De cursus EHBO bestaat uit ongeveer 11 lessen van 2 uur en leidt op voor het diploma eerste hulp inclusief reanimatie en AED training. Naast levensreddende handelingen zoals het reanimeren en stabiele zijligging, wordt er ook geleerd hoe om te gaan met het behandelen van verschillende letsels en verwondingen. Van tekenbeet en kneuzingen tot brandwonden en botbreuken: alle facetten komen tijdens deze uitgebreide cursus aan bod.

Marijke, Ria en Erik hebben ons vakkundig begeleid richting het examen wat afgelopen dinsdagavond werd afgenomen.

Alle drie hebben we het examen met voldoende resultaat afgelegd.

Veilig op stap met Hiker Online
Tagged on:                     

One thought on “Veilig op stap met Hiker Online

  • 19 mei 2022 at 17:25
    Permalink

    Gefeliciteerd. Prachtige prestatie … 👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *