Van 24 t/m 26 mei hopen we een meerdaagde hike in de Belgische Ardennen te houden.

We verblijven in een geschikte accommodatie in Gouvy van waaruit we 3 avontuurlijke hikes kunnen maken. Hier hebben we een woonboerderij gevonden geschikt voor 16 personen. Op dit moment (4-2-2024) zijn er 12 aanmeldingen en zijn er dus nog 4 plaatsen vrij. Wees er dus snel bij. Zoals jullie weten houden we bij Hiker Online de prijs altijd zo laag mogelijk te houden zodat dit geen drempel is om mee te gaan. Hiker Online heeft geen winstoogmerk, alle kosten voor het weekend worden door alle deelnemers met elkaar gedragen.

We horen graag of je interesse hebt om mee te gaan. Je ontvangt dan alle relevante informatie.

Tot hikes!
Team Hiker Online

Meerdaagse hike, Belgische Ardennen 24 t/m 26 mei 2024
Tagged on:                 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *