Ondanks covid was 2020 voor Hiker Online toch een mooi jaar.

We kijken terug op twee hele geslaagde meerdaagse hikes: in Zeeland (februari) en in de Eifel, Duitsland (september). Ook hebben we twee prachtige daghikes georganiseerd: Denekamp en de N70 bij Nijmegen. Verder zijn in 2020 de Snelle hap & hikes geïntroduceerd (lekker wandelen na het eten) en zijn Corrie en Mirjam succesvol gestart met het organiseren van hikes voor vrouwen. Ook hebben we een internationale website in de lucht gebracht waardoor we hopen in contact te komen met christenen in het buitenland die een passie hebben voor ‘hiking & outdoors’.

We zijn erg dankbaar voor hetgeen we hebben kunnen organiseren: voor de mooie hikes, de gezelligheid, de goede gesprekken en de leuke contacten waarvan we hebben genoten. Iedereen die er bij was, bedankt !

Wat 2021 ons brengt, wachten we af. Helaas hebben we de twee geplande daghikes voor januari moeten uitstellen tot een nog
nader te bepalen datum.

Gelukkig is het binnen de huidige covid maatregelen nog steeds mogelijk om met z’n tweeën te wandelen. Blijft dit vooral doen, goed voor de conditie en de weerstand. Hopelijk is het na 19 januari 2021 weer mogelijk om met grotere gezelschappen te wandelen. Houd ook deze website in de gaten voor actueel nieuws.

Voor dit moment wensen wij jullie alvast een veilige jaarwisseling toe en een gezond nieuwjaar.

Tot hikes in 2021 !

Het team van Hiker Online
Corrie, Mirjam, Walter, Aad en Jaco

Terugblik 2020 en nieuwjaarsgroet 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *