Beste vrienden,

Afgelopen vrijdag hebben we een wandeling gemaakt die al langer op mijn verlanglijstje stond. Het rondje Amsterdam Centrum. In de loop van de jaren ben ik van Amsterdam gaan houden. Nooit gedacht dat dat mogelijk zou zijn maar inmiddels ken ik grote delen van de stad op mijn broekzak.

Ik had nog een oud foldertje van de VVV in Amsterdam liggen waarvan hierboven een foto. Voor de liefhebber die de wandeling ook wil lopen en wil uitprinten heb ik een pdf’je gemaakt. In de pdf staat de route op een plattegrondje en de vermelding van de bezienswaardigheden waar je langs komt.

Hieronder de route die we gelopen hebben en daaronder een selectie van enkele foto’s van de stad zoals ik die door de jaren heen beleefd heb. In een volgend bericht doe ik verslag van mijn wandelingen in het Amsterdamse Bos met wat bonusmateriaal.

Ik zal alle gpx-bestanden van mijn ‘Amsterdam Collectie‘ dan allemaal bij elkaar in een mapje doen zodat de liefhebber alle wandelingen kan downloaden en op zijn tracker kan zetten.

Ook zal ik de volgende keer de wandelingen op onze nieuwe ‘GPX files‘ pagina zetten. Makkelijk voor iedereen die ook toekomstige gpx-tracks wil downloaden.

Walter.

Rondje Amsterdam Centrum, vrijdag 22 oktober 2021
Tagged on:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *