Dertien aanmeldingen hadden we dit keer voor onze ochtendhike. Een leuke groep mannen die wel zin hadden in mooie ochtendhike door het recreatiegebied de Reeuwijkse Hout.

Om 10.00 uur verzamelen we op de parkeerplaats bij vakantiepark Landal Reeuwijkse Plassen. Het is leuk om elkaar te ontmoeten en ook zijn er weer enkele nieuwelingen bij. Het is nog wat fris als we onze koffie drinken maar één keer aan de wandel warmen we snel op. Het is heerlijk wandelen over de smalle weggetjes tussen plassen door. Overal zien we oude knotwilgen, rietkragen, dijkjes en houtwallen. We wandelen langs boerderijen, schuurtjes, stallen en buitenhuizen en onderweg komen we langs prachtige doorkijkjes, slootjes, watertjes en plassen. De wind is stevig maar als de zon doorbreekt is het prachtig wandelweer. Kortom, genieten weer.

Na 8,5 kilometer komen we weer aan op de parkeerplaats. Heerlijk om zo de zaterdag te beginnen. Tot de volgende ochtendhike in februari.

De wandeling is hier te bekijken via Sportstracker.

De ochtendhike is een maandelijks terugkerende hike. Elke laatste zaterdagochtend van de maand ontmoeten we elkaar voor een wandeling van maximaal 8 kilometer. Je bent van harte welkom.

Ochtendhike Reeuwijkse Hout – Reeuwijk, zaterdag 29 januari 2022
Tagged on:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *