Beste (wandel)vrienden,

Zoals sommigen van jullie weten ben ik alweer begonnen aan deel 2 van mijn pelgrimage naar Jeruzalem. Hier zullen jullie DV de komende tijd kunnen lezen over de wandelroutes die ik dit keer gebruik (heb gebruikt) om mijn doel te bereiken. De route naar Jeruzalem is nu een geheel andere dan die ik vorige keer gebruikt heb. Als de Here het wil belooft het een prachtavontuur te worden. Voor wie deel 1 van mijn pelgrimage naar Jeruzalem gemist heeft die kan hier een overzicht lezen van de routes die ik de vorige keer gebruikt heb.

Maar nu eerst een overzicht van de paden die ik in Nederland heb gebruikt. Afgelopen 5 mei, Bevrijdingsdag, ben ik begonnen met het Floris V-pad. Deze Lange-Afstands-Wandeling start in Amsterdam bij het Centraal Station. Vervolgens ben ik mijn route gaan doorplannen door er andere paden aan vast te knopen zodat mijn route naar het zuidoosten zou gaan. Waar mogelijk heb ik al wandelend stukken van de routes afgesneden, dit om tijd en afstand zo kort mogelijk te houden. Hier een pdf’je met een overzicht van de dorpen/steden die ik op mijn pad tegenkwam

De route in Nederland zit er inmiddels op en ben ik in buurland Duitsland begonnen met het vervolgen van mijn reis. De (delen van) paden waarvan ik in NL gebruik hebt gemaakt waren achtereenvolgens:

1 Floris V-pad (LAW);
2 Westerborkpad (LAW);
3 Utrechtpad (Streekpad);
4 Trekvogelpad (LAW);
5 Romeinse Limespad (LAW);
6 Grebbeliniepad (LAW);
7 Grote Rivierenpad (LAW).

Hieronder een aantal foto’s voor een impressie van mijn wandeling in Nederland. De volgende keer een verslag van mijn wandeltocht in Duitsland. Voor een meer persoonlijke tint van mijn nieuwe reis kunnen jullie ook hieronder mijn persoonlijke blog bezoeken.

Hartelijke wandelgroet,

Walter
https://vanderwolf.wordpress.com/

Van Amsterdam CS naar de Duivelsberg
Tagged on:                                 

5 thoughts on “Van Amsterdam CS naar de Duivelsberg

 • 21 juni 2023 at 22:24
  Permalink

  Gaaf weer, broer. Zegen en groet, Jacques

 • 24 juni 2023 at 07:10
  Permalink

  Goed bezig Walter, combineren van gemarkeerde wandelingen doe ik ook, dus nu Duitsland in, ik wens je alle goeds toe, ook voor Petra en jullie kroost, Aad

 • 8 augustus 2023 at 09:50
  Permalink

  Oke, ik ben een vrouw , maar lees de website met interesse. Ik wandel ook richting Jeruzalem! Helemaal super Walter dat jij dit ook doet! Kan ik ergens je verslag lezen, kan ik inspiratie opdoen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *