Als Hiker Online kijken we terug op een zeer geslaagd jaar. In vergelijking met 2021 was er afgelopen jaar veel meer mogelijk en daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt.

Met de in 2021 geïntroduceerde ochtendhikes zijn we in 2022 doorgegaan. Elke laatste zaterdag van de maand, met uitzondering van de maand juli, hebben we een ochtendhike gehouden. Heerlijk om op zaterdagochtend elkaar te ontmoeten, te starten met koffie en een leuke wandeling te maken. We hebben afgelopen jaar nieuwe mannen mogen ontmoeten. Velen lopen nog steeds mee. De ochtendhikes zijn ideaal om kennis te maken met Hiker Online en om te ontdekken hoe geweldig wandelen is.

Team Hiker Online bestond afgelopen jaar uit 3 leden: Evert, Aad en Jaco. Samen hebben we afgelopen jaar alle hikes georganiseerd en hebben ontdekt dat we elkaar goed aanvullen in het organiseren en het leiden van de hikes. Walter heeft afgelopen jaar zijn pelgrimage verder voortgezet en hoopt in 2023 in Jeruzalem aan te komen. Regelmatig doet hij op deze of zijn eigen website verslag.

Het organiseren van hikes voor vrouwen is afgelopen jaar gestopt. Er worden dus geen hikes voor vrouwen meer georganiseerd.

In 2022 hebben we slechts eenmaal een daghike georganiseerd. Zeven deelnemers deden mee aan de Twiskeroute, georganiseerd door Aad; een mooie daghike van 19 kilometer. Voor 2023 streven we er naar uit minimaal 2x een daghike te organiseren.

Omdat we veiligheid tijdens de hike belangrijk vinden hebben Aad, Evert en Jaco in 2022 hun EHBO-diploma gehaald. We hopen het nooit nodig te hebben maar we gaan als Hiker Online graag goed voorbereid op pad.

Zowel in februari als in november mochten we een meerdaagse hike organiseren. Die in februari ging naar Hoenderloo en die in november naar de Belgische Ardennen. In beide gevallen was er een enthousiaste groep deelnemers en hebben we met elkaar een goede tijd gehad. Veel gelachen maar ook serieuze momenten, gezelligheid en mooie uitdagende hikes. Met 15 man naar de Belgische Ardennen was een hele mooie belevenis. In mei 2023 hopen we naar de Duitse Eifel te gaan. Ga je mee?

Tot zover een update over 2022 en een vooruitblik naar 2023. We willen iedereen bedanken die er dit jaar bij was. Wij als Hiker Online zijn dankbaar voor het afgelopen jaar en kijken vol verwachting uit naar 2023. Een gezond en gezegend nieuw jaar gewenst.

Tot hikes in 2023!
Team Hiker Online

Terugblik 2022 en vooruitblik 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *